teamp.se

läs mer här

Behöver du en tandtekniker i Stockholm?

Att råka illa ut kan hända oss alla. En morgon när du är på väg till ditt arbete så råkar du halka på en isfläck och faller handlöst framåt. Du skrapar upp halva ansiktet och du slår ut fyra tänder. Tre i överkäken och en i underkäken. 

Du behöver hjälp av en tandtekniker i Stockholm, https://bluedent.se/, till exempel. Du behöver hjälp med att ersätta de fyra tänder som du slog ut vid fallet. Du kan ju inte gå omkring med fyra saknade tänder och stora hål i munnen. 

En tandtekniker kan hjälpa dig att ersätta dina utslagna tänder. Detta kan göras på flera olika sätt. Antingen genom en fast protetik som sätts in i munnen permanent eller genom tandproteser. Med hjälp av implantat kan du få ett helt och fint leende igen. 

 

 

Ersätta förlorade tänder i munnen

En tandtekniker arbetar med tänder och kan göra det mesta som har med tänder att göra. Tandtekniker arbetar med att återställa tandraden i munnen med hjälp av olika tekniker. Det kan vara fasta eller löstagbara sådana. Vill man inte behöva sätta in och ta ut en tandprotes varje morgon och kväll kanske en fast protetik kan vara ett alternativ istället. 

Din tandtekniker hjälper till med att utvärdera och bestämma tillsammans med dig om vilken typ av protes som passar bäst. Du blir undersökt och sedan får du olika förslag på åtgärder som kan passa dig och dina tänder bra. 

Att behöva stänga munnen istället för att le stort när något är roligt är inte särskilt kul. Man ska kunna vara stolt över sitt leende och sina tänder. Med hjälp av en tandtekniker är det möjligt även om man har slagit ut flera tänder och tror att ingenting kommer bli som vanligt igen. Boka en tid hos en tandtekniker om du har tappat tänder i munnen.