Boka tid hos en tandhygienist

23 maj 2022
patrick pettersson

editorial

Ryggar folk tillbaka när du pratar? Erbjuder fler och fler allt oftare dig tuggummi och halstabletter? Och dessutom propsar de på att du verkligen ska ta en till. De ger dig inte ens en chans att tacka nej. Det märks på omgivningen att något är fel – eller i alla fall inte är som det brukar.

Till slut är det en snäll och modig person i din närhet som talar om det för dig. Det där jobbiga. Den här gången handlar det inte om att du har något mellan tänderna. Nu är det din andedräkt som kommit mellan dig och ditt sociala liv. Den vänliga själen som nyss påtalat den obekväma sanningen tipsar dig samtidigt om tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct.

Du blir först sur och förnärmad, men ärligt talat var det ju ändå bra att någon faktiskt sa till. Dessutom behöver du inte själv ta dig an besväret att leta upp en bra tandhygienist. Väl hemma går du in på https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct och får lära dig om munhygien.

 

Tandhygienist 

En rad om tänder

Något som förvånar dig är att du redan verkar följa de förslag du fått gällande bra tandhygien. Du borstar tänderna och undviker socker. Efter varje måltid tar du ett tuggummi. Vilket i och för sig har varit omöjligt att missa med tanke på senaste tidens alla erbjudanden. Du tvingar till och med nästan dina barn att borsta tänderna hur trötta de än är.  

Men munhygien är så mycket mer än tandkräm och tandtråd. Det handlar om noggrannhet. Du kan även behöva se över ditt intag av fluor. Som tur är kommer en tandhygienist att kunna hjälpa dig med allt du missat. Allt som stått mellan raderna men varit otydligt. Ett besök hos de som kan tänder kommer lära dig så mycket om bettskenor och mellanrumsborstning att du snart kan skriva en hel rad om tänder.

Fler nyheter