Digital redovisning sparar både tid och pengar

14 april 2020
Eva Olsson
Digital redovisning sparar både tid och pengar

När man ska starta ett företag är det viktigt att hålla reda på alla papper, vilket ibland kan kännas övermäktigt. Men som tur är kan man anlita en redovisningsbyrå som tar hand om allt pappersarbete eller delar av det om man vill.

En redovisningsbyrå som åtar sig uppgifter inom allt vad gäller redovisning, skatterådgivning och administration är JWK Redovisning & Skatterådgivning. De kan man även anlita när det gäller bolagsbildning i Stockholm. De har en lång erfarenhet, där de hjälper både små och medelstora företag.

Här kan man även få tillgång till redovisning direkt i mobilen eller datorn, vilket är smart då man både sparar tid och pengar. Med en digital redovisning i mobilen kan du befinna dig var som helst och ändå sköta din redovisning och administration.

Det Mobila Kontoret med tjänster från exempelvis Visma, Hogia och Fortnox är en ny variant av redovisning och förenklar dessutom bokföringen. Här behöver man inte hålla reda på en massa pappersfakturor eller andra papper. Man har också hela tiden tillgång till sin redovisning och administration. Man kan även kommunicera med sin handläggare och ladda upp bokföringsmaterial och kvitton.

Med den mobila redovisningen på JWK får man tillgång till fakturascanning som har en OCR-tolkning, vilket innebär att de kan hantera betalningar och hela bokföringen. Här får man även en app för kvittohantering, där man enkelt kan fota sina kvitton. Utöver det får man inloggning till en molntjänst, där man exempelvis kan hantera löner, kundfaktureringar och kassarapporter etc.

Man får hjälp med att komma igång med det här redovisningen och väljer hur mycket man själv vill göra. Att scanna fakturor och fota kvitton är enkelt att sköta själv, medan själva bokföringen kanske är lämpligast att överlåta till redovisningsbyrån. Även lönehanteringen kan vara skönt att slippa ta hand om. Att själv få välja vad man vill göra och lämna bort det man vill, är helt perfekt.

Fler nyheter