teamp.se

läs mer här

En pistmaskin som höjer nivån på anläggningen

Vid besök i en skidanläggning så vill gästerna gärna mötas av härliga och välpreparerade pister och spår. Ofta är skidor eller snowboard den huvudsakliga anledningen till besöket vilket gör att kvalitet på nedfarter och spår kan vara avgörande för kundnöjdheten. Det handlar dessutom om säkerhet i anläggningen, är den dåligt preparerad så ökar risken för skador genom att det blir svårare att ta sig fram. 

Maskiner som ger optimalt resultat

Pistmaskiner är maskiner som är guld värda i en skidanläggning. Med den kan man till exempel pista nedfarter, preparera skidspår och transportera varor eller människor till annars svåråtkomliga platser. Pistmaskiner gör att kvaliteten på spår och nedfarter höjs markant och det är en mycket effektiv maskin att arbeta med. Det finns även olika modeller och tillbehör som kan göra att pistmaskinen blir skräddarsydd för det arbete som ska utföras. 

Mer än bara en maskin

Det finns olika tillverkare av pistmaskiner i världen, en av de främsta är Prinoth. Deras maskiner är utrustade med både nyskapande teknologi och tilltalande design. Prinoth tar dessutom sitt ansvar gentemot miljön och sätter den i första rummet då de utformar sina metoder för framställning av spårmaskiner. Kombinationen av spetsteknologi och en bred expertis inom preparering är anledningen till att Prinoth är så framgångsrika i området och de kan med sina maskiner erbjuda kostnadseffektiv och högkvalitativ preparering av snö. För att alla som köper en Prinoth pistmaskin ska ha riktigt goda förutsättningar att skapa perfekta resultat så erbjuder Prinoth teoretiska och praktiska lektioner med de aktuella operatörerna i anläggningen. Det säkerställer att man kan få ut allt som maskinen har att erbjuda. Prinoth har dessutom mycket användbara hjälpmedel till maskinerna, till exempel så är deras programvara för hantering av maskinparker helt ovärderlig när det kommer till att hantera pister och fordonsparker. De erbjuder dessutom ett satellitbaserat system som tillåter den mest exakta snödjupmätning och visualisering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *