Ett urval för dig

13 november 2019
jonas olsson
Ett urval för dig

I dagens samhälle allt mer kommunikation sker digitalt och på nätet har dating via speciella sajter blivit en stor succé. Det kan vi enkelt konstatera genom att göra en sökning – antalet sidor och alternativ kan verka vara oändligt. Det finns datingsidor för alla särintressen och för den som inga intressen har alls, och det finns sidor för dig som vill hålla dig i Sverige och för dig som inte har något emot att träffa en partner från något annat land. Möjligheterna är stora och variationen likaså. Vad skiljer då de olika sidorna åt och vilken sida är “bäst”?

 

 

Kostnader och urval

 

Många datingsidor har gratis registrering men om du sedan vill skriva eller svara på mail behöver du betala en månatlig avgift. Andra sidor, återigen, är kostnadsfria rakt igenom. Det är svårt att avgöra vilken sida som har bäst “urval” – ett tråkigt ord att använda om människor, men i brist på bättre förklaringar så… En stor del av oss söker en partner i liknande ålder och kanske också med liknande intressen. Det är tyvärr inte ovanligt med en viss återhållsamhet med sanningen på många sidor – användare kan vara någon helt annan än du tror, och civilståndet kan variera – så kritiskt tänkande behövs!

 

Att välja och att prova

 

Hur ska man finna bästa dating? https://datingpilot.se/. Det är ingen dum idé att få lite råd och tips från en oberoende part och där kunna läsa om vad som gäller för olika sidor. Bäst är att testa en sida i taget, då det annars kan bli lite hektiskt och man får svårt att fokusera på en person i taget. Det tar tid att lära känna någon men det är värt besväret att lägga den tiden om din önskan att finna kärleken är seriös. En guide i datingdjungeln är inte något dumt ställe att starta på! 

Fler nyheter