teamp.se

läs mer här

Frisör som hyr stol i Stockholm

Att hyra en stol som frisör är ett sätt att driva ett företag på ett lite annorlunda sätt. Som kund märker man oftast inte av någon skillnad. Det finns ändå en reception där man kan boka tider och bli mottagen när man kommer. Och en kalender där kunderna bokas in hos olika frisörer.

Men som frisör är det ganska annorlunda än att vara anställd. För det innebär att man själv är ansvarig för allt man gör och säljer. Har man inga kunder en dag har man inte heller någon förtjänst. Men från salongens sida brukar man ändå ha vissa krav på en fördelning av kunder. Och att man som hyr en stol ska arbeta under vissa ordinarie öppettider för att underlätta för kunderna.

 

En gemensam prislista

Om man är en salong som arbetar med att hyra ut stolar så bör det ändå finnas en slags gemensam prislista att gå efter. Man kan visst ha ett högre pris än sina kollegor. Men då ska det finnas något som gör att man kan motivera varför. Som att man är extra duktig på det eller har en utbildning som de andra inte har.

Även om det är en salong där personalen är anställda så brukar man som kund få någon som blir ens favorit som frisör stockholm. Så på det viset är det inte så stor skillnad för kunden vilket sätt man delar upp ekonomin på bakom kulisserna.

 

 

Med stark ambition

Precis som i andra yrken så finns det de som trivs med den dagliga lunken och de som har en starkare ambition. På sidor som https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/ kan man ganska snabbt se vilka som har ett driv och som är lite mer sugna på utveckling. Det är ofta de som har lite mer kunskaper eller lite extra utbildningar i sin cv, som vill uppåt.