Ha kontakt med laget med jaktradio

16 mars 2022
jonas olsson

editorial

Jakten är en spännande och ibland fartfylld sport. Att jaga kan man göra av olika anledningar, dels för matens skull, men också för att hålla ordning på djuren. I Sverige finns det inte extremt farliga djur i skogen, men visst kan de göra en illa om det vill sig illa. Sen beror det givetvis också på vart man är. 

Man jagar ofta tillsammans med sin jaktgrupp och har ett samarbete däremellan. Men det betyder inte att alla i gruppen går tillsammans. Kontakten håller man därför med hjälp av en jaktradio. 

Anledningen till att man har en radio är simpel: med din vanliga telefon kan du inte räkna med att ha täckning ute i skogen. Men det kan du med en jaktradio. Däremot så måste du skaffa en radio som passar med rätt frekvens för stället. Detta kan man få hjälp med där man köper radion. Jaktradion är dessutom mycket tåligare än vad din vanliga mobiltelefon är. 

 

jaktradio

Kontakt utan sladdar

Man kan minst sagt säga att saker har uppgraderats. Idag finns det otroligt smidiga jaktradios som inte väger ett ton. Dessutom kan du prata sladdlöst med hörlurar uppkopplade via Bluetooth. 

Du kan se några olika förslag på: https://www.bearplayshop.se/jaktradio-radiotillbehor/jaktradio/ In och välj vilken jaktradio du ska ha för att kunna hålla kontakten med jaktlaget. Det handlar om kommunikation, samarbete och säkerhet. Det är något man vill ha under jakten.

På samma ställe kan du shoppa loss lite extra om du behöver fler jaktsaker. Det finns massor av olika grejer. Givetvis är allt av bra kvalitet och håller en längre stund även när ni är ute på jakt. Så tveka inte, utan ta kontakt med dem för att få hjälp med att hitta bästa köpet för er. De hjälper er få rätt radio så ni kan fokusera på att ha en rolig jakt med bra kommunikation.

Fler nyheter