Köp parfymer online som passar till både fest och vardag

23 februari 2021
Cecilia Olsson

Parfymer är något som får dig att lukta gott och kan även uppfattas som något personligt precis som en klädstil. Många har nog varit med om att man känt en doft och automatiskt börjat tänka på en person som brukat bära just den doften. Även om det är trevligt att ha en signaturdoft så kan det också vara kul att ha flera parfymer att variera sig mellan beroende på tillfälle.

Dofter som kan vara bra att ha till vardags 

Under vardagarna kan det vara bra att använda sig av dofter som är lätta och fräscha, speciellt för dig som arbetar nära andra människor. Anledningen till det är att det finns många som är känsliga mot parfym och lätt kan få huvudvärk eller bli illamående av starka dofter. Använd istället dofter som uppfattas subtila och fräscha som exempelvis parfymer från CLEAN, eller för att nämna en specifik så kan Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs vara ett bra val.

Dofter som passar bra till fest

När det är dags att gå på en tillställning eller om det är dags för en dejt så kan det vara trevligt att ha en lite mer kraftfull och sensuell parfym. La Vie Est Belle by Lancôme är en sexig parfym som känns lagom tung och även Si by Giorgio Armani är en mycket uppskattad och sensuell doft. Det viktigaste är att hitta dofter som du själv trivs med att bära och kan känna dig självsäker i. 

Köp parfymer till bra pris

Oavsett om du är ute efter en specifik signaturdoft eller om du vill prova en ny parfym så kan det löna sig att beställa parfym på nätet. Nätbutiker kan ofta ge ett bättre pris eftersom de inte har samma kostnader som fysiska butiker. Coolpriser är en webbutik som har ett brett utbud av parfymer online, där finns samtliga av de ovan nämnda parfymerna plus hundratals andra till både dam och herr. 

Fler nyheter