teamp.se

läs mer här

Kvalitativa och effektiva modulbyggen

Att bygga med moduler är ett smart sätt att bygga hus och lokaler. Med modellerna kan man skapa hem och lokaler med kvalitet samtidigt som det förkortar byggtiden avsevärt. PCS Modulsystem AB är ett företag som erbjuder modulbyggen för såväl landsting, kommuner, myndigheter som privata aktörer. När ett företag eller myndighet snabbt behöver en lokal eller boende och vill har en lösning som är enkel och effektiv. 

Tack vare deras flyttbara moduler kan de skapa tillfälliga lokaler som håller hög kvalitet och även klarar högt ställda krav på miljö, specialanpassning, hållbarhet och kvalitet.  

Med egendesignade och portabla moduler har de i mer än tjugo år skapat flexibla totallösningar till sina kunder. Här tar de hand om hela kedjan, från projektering och konstruktion till montering och byggnadsentreprenad. 

Företaget bygger såväl modulbyggda paviljoner som flervåningsbyggnader och de håller samma höga kvalitet som en platsbyggd lokal. Det finns därmed många fördelar med att bygga på detta vis utan att behöva tumma på kvaliteten. Företaget lägger också fokus på att slutresultatet ska vara trevligt och att man ska mötas av en välkomnande känsla på såväl in- som utsida. 

 

Företaget har utformat ett smart koncept. När en kund har hyrt modullösningen kommer de och hämtar den och återställer marken. Därefter gör de om den så nästa kund kan använda den och få den anpassad efter just sina behov. De hyr ut sina modullösningar för många olika slags verksamheter som är i behov av tillfälliga lokaler. Det kan till exempel vara förskolepaviljonger, skolpaviljonger, vårdavdelningar, fritidscenter och mycket annat där denna lösning kan komma väl till pass. Deras flyttbara moduler är en enkel lösning för den som söker funktionella men tillfälliga lokaler som förser ditt behov av lokal. 

Företaget har ett smart koncept som också möjliggör snabba förändringar för privatpersoner, företag och organisationer. Här kan man lösa ett tillfälligt behov som uppstår, på ett smart sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *