Nya utsikter ger nya val

19 juli 2020
Mikael Barani

Världen utanför fönstret har väl sällan känts mer kaotisk än den gör idag. Både människor och företag dukar under för den pågående pandemin och samtidigt kan det kännas som om att tekniken rusar ifrån oss. Eller kanske snarare rusar den iväg med oss då vi spenderar allt mer tid stirrandes in i skärmar.

En positiv nyhet är i varje fall att pandemin verkar vara på tillbakagång i vår del av världen. Äntligen.
Samtidigt har den gett oss möjlighet till att blicka inåt, in i oss själva. 

I och med att många av oss har spenderat mer tid hemma under de senaste månaderna har vi också fått tillfälle att dra ned lite på tempot. Definitivt nu när det är semestertider. 
Det gör också att vi kanske har omvärderat våra liv en aning. Upptäckt nya prioriteringar och har fått en klarare bild av vad vi vill göra i framtiden. 

Kanske handlar det om att skala ned och låta familjen och fritiden ta mer plats.
Eller så har du blivit mer målmedveten än tidigare gällande karriären.

Svaren vi får är unika och det gäller att ha modet och kraften och hörsamma dem. 

Kanske har du till exempel insett att du vill flytta på heltid till det där torpet som du äger. Bara leva lite enklare och mer lantligt. Visst, du har kollat på fönster priser eftersom det behövs lite renovering men det är något som du bara ser fram emot.

Förändringar kan oftast kännas jobbiga och de kommer utan några garantier. Ibland kan man dock bara känna att något behöver göras – livet måste få en ny riktning.

Oavsett hur ditt liv ser ut så är det bara att ta tillfället i akt nu och våga känna efter vad du verkligen vill med din framtid. VI har fått en unik möjlighet till att stanna till ett tag och fundera – våga ta den!

Fler nyheter