På tur med hunden

04 juni 2020
Mikael Barani

Nu i dessa varma tider är det så otroligt skönt att bara packa bilen och dra iväg för att ta sig ett uppfriskande dopp. Visst, det är inte sommar riktigt än så vattnet är lite kallt. Samtidigt gör det inte så mycket när man bara kan njuta av vädret och gott sällskap.
Kom ihåg att uppgradera din hundbur transport så att familjens fyrfotade medlemmar också får en bekväm tur ut till stranden.

Varför inte passa på att till och med tälta tillsammans? Låt hela familjen njuta av den fantastiska miljö som vi har här i Sverige över ett dygn eller två. Det är ju något speciellt med att faktiskt somna mitt ute i spenaten, så att säga. Man blir på något sett en del av naturen, till skillnad från att ha perspektivet av att vara ute i den.

Kanske är det egentligen alltid så att vi faktiskt är naturen.
Det kan ju vara så att det är lite av ett tankens trick att vi inte skulle vara det. Bara för att vi bor i betonghus och pratar i mobiltelefoner så betyder det inte att vi på något sätt har fjärmat oss från resten av det liv som vi delar denna planet med.
Vem vet? Kanske är det just denna intellektuella illusion som gör att många av oss mår dåligt idag och känner oss isolerade från samhället. Vi har helt enkelt lurat oss själva, över generationer, att vi på något sätt skiljer oss från resten av livet på denna planet.

Där brukar ju faktiskt campingturer, speciellt i sällskap av hundar, faktiskt ruska om oss lite. För vem känner sig inte mer harmonisk efter bara en promenad tillsammans med doggen? 
Att sova tillsammans ute i tält tar bara det hela till nästa nivå. Testa själv nu under sommaren så får du se hur denna upplevelse påverkar dig.

Fler nyheter