Piffa upp vardagen på arbetsplatsen

12 september 2019
jonas olsson
Piffa upp vardagen på arbetsplatsen

Efter semestrarna är det dags för den gråa vardagen. Eller den behöver inte alls vara grå. De flesta gillar faktiskt sina jobb och många gånger är det på grund av kollegorna. För trivseln på arbetsplatsen hänger faktiskt mycket ihop med hur vi trivs med kollegorna. Företagscateringen är ett bra sätt att piffa upp arbetsdagen. Det kan vara att fixa en trevlig lunch tillsammans eller varför inte beställa företagscatering till en afterwork? Idag finns det även premiumcatering i Stockholm. Ett bra sätt att få det där lilla extra.

 

 

Lös lunchen med kunden

 

Många arbetsplatser får kundbesök och då är det mycket att tänka på. Möten ska planeras och administrativa göromål ska få en agenda. Ibland är det lite ont om tid och lunch blir lite väl stressig om alla ska ut och äta. Företagscatering är ett bra sätt att kunna bjuda kunden på lunch utan att det framstår som muta också. Det finns också en hel del företag som levererar catering där du kan beställa lite lokala delikatesser. Så catering spar både tid och energi. Dessutom så blir alla gladare av en god måltid.

 

Vad ska du tänka på när du beställer?

 

Det finns lite viktiga punkter att tänka på. Allergier och specialkost är bokstavligen livsviktigt. En person som har luftburen nötallergi kan faktiskt dö om du missar detta. Så när du planerar var ute i god tid och fråga runt bland kollegorna så du har koll på specialdieter.  Idag är det vanligt att en del är veganer eller vegetarianer. Kontrollera därför hos den du beställer cateringen av att de kan göra något kul. Ingen kund blir glad av att sitta med en tråkig sallad på tomater och gurka när andra äter renfilé. Det kan också vara kul att ha något tema. Varför inte våga prova lite norrländska delikatesser? Bara fantasin sätter gränser. 

Fler nyheter