Smarta butiksskyltar till hela Göteborg

19 augusti 2021
Lily Hansen

Har du en affär i Göteborg vill du att kunderna ser alla dina erbjudanden. Det sker effektivt med skyltar av olika slag. Du kan ha stora, plakatliknande skyltar lite varstans i butiken, men du kan också ha små prisskyltar på hyllkanterna.

Den nya tekniken har gjort att även prismärkningen kan ändras digitalt, så när du höjer ett pris skriver du in det nya priset i datorn, och sedan ändras alla digitala prisskyltar för de aktuella produkterna. Det är arbetsbesparande för personalen och kunderna får alltid rätt information.

Intern TV eller textad skylt

Man kan ha en skärm som visar nyheter och event, och man kan ha reklam för veckans vara. Fördelen med digitala skyltar är att de alltid är högaktuella och att man sparar arbete med omskyltning och byten. Samtidigt är det mycket effektivt med vanliga, tryckta skyltar i taket som visar var olika varugrupper finns.

Vad du väljer i din affär är högst personligt. Butiksskyltar Göteborg kan innebära såväl skyltar med firmanamnet som digitala prisskyltar. En skylt som det står REA på kan du plocka fram vid behov. Kontakta ett bra och seriöst skyltföretag, så får du hjälp med utformning av dina egna skyltar.

 

Skyltar är fin reklam

När du har firmanamnet på din skylt, ser många människor det varje dag, och det höjer kundernas medvetenhet om ditt företag. En logotyp kan vara välkänd och betyda ett inarbetat varumärke, men ibland kan man vilja ha en helt ny. Har du övertagit ett företag och vill sätta din egen prägel på sortimentet, kan du beställa en ny, fräsch skylt.

Skyltar signalerar både information och attityder, och du kan åstadkomma mycket med färg och en klatschig skylt. Med tanke på skyltarnas hållbarhetstid är det en mycket prisvärd reklam, jämfört med utskick och annonser. Gör som många andra i hela Göteborg och designa din egen butiksskylt.

Fler nyheter