teamp.se

läs mer här

Spaweekend eller hemmaspa?

Vi alla behöver ta hand om oss själva lite då och då för att må bra. Vissa åker iväg på en spaweekend, medan andra är helt nöjda med ett litet hemmaspa. Genom att se till att du själv mår bra kommer alla runt omkring dig också må bättre och den negativa inställningen sjunker avsevärt.

En viktig sak som tillhör egenvården är att ta hand om sin hud. Hudvård kan bestå av saker som mjukgörande salvor, bodylotion, peeling med mera. 

 

Ta hand om din hud 

Vissa delar av kroppen, såsom händer och fötter, används mycket och därför har de också lätt för att bli torra och hårda. Det blir både obehagligt och kan svida och göra ont. Genom att varje dag använda en återfuktande och vårdande hudvårdsprodukt kommer din hud bli mjuk, len och följsam.

Du mår helt enkelt mycket bättre. Om du tycker det är svårt att välja ut vilken produkt som passar just dig så ta hjälp av ett proffs. De som jobbar med hudvård i skönhetsbutiker brukar vara experter på området och är alltid glada att hjälpa dig som kund. 

 

 

Hudvård får oss att må bättre

Det är ofta vi tänker på alla andra och ser till att de vi håller kära har det så bra som möjligt. Men samtidigt kanske vi lägger vårt eget välmående till sidan.

Det kan till slut få negativa konsekvenser som ibland kan vara svåra att komma ifrån. Alltså är det lika viktigt att vi ser till att vi själva mår bra som de runt omkring oss, för att växa som människor. Hudvård är en del av detta genom att vi mår allmänt bättre med en bra hud. Med många finnar och torr hud kan det uppstå skam och vi drar oss tillbaka. Men med hjälp av en enkel kur kan detta i många fall lösas.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *