teamp.se

läs mer här

Tom Dixon Melt, en serie lampor med karaktär

Lampor är vackra objekt som kan förstärka en inredningsstil, ge belysning till att utföra sysslor samt skapa en mysig stämning. Man kan inreda med en iögonfallande lampa som kompletteras med diskreta ljuskällor runtomkring eller så kan man använda dig av flera vackra designlampor som passar tillsammans. Hittar man en favoritlampa så kan det vara värt att investera i en hel serie för att skapa en enhetlig belysning.

Inred vardagsrummet med stämningsfulla lampor

Vardagsrummet är i regel det rum i hemmet som vi spenderar mest tid. Därför kan det vara klokt att lägga ner lite energi på belysningen i rummet. Genom att belysa olika delar med olika typer av lampor får du mer djup och funktion i hela rummet.

Använd dig av flera ljuskällor

En taklampa är i princip självskriven i detta rum, investera i en dimmer så kan den ge mysigt sken då det är avkoppling som gäller och ett starkare sken då det ska städas eller spelas spel.

Placera sedan ut golvlampor, vägglampor och bordslampor på olika höjd för att skapa liv, det allra mysigaste är om du placerar ut lamporna så att de tillsammans kan lysa upp varje liten vrå i rummet.

Välj spännande och vacker design

Är du ute efter en riktigt snygg, futurisk och innovativ belysning så ska du titta på serien Melt från Tom Dixon. Lamporna är skapade genom en avancerad teknik som kallas Vakuummetallisering. Då lampan är släckt ser den ut som en gyllene, härdad metallklump med sin fina spegelyta. Så fort du slår på strömbrytaren förvandlas den till ett vackert glödande objekt.

Utforska Melt-serien online

Serien Melt kommer i färgerna koppar, krom, Smoke och guld vilket gör att de passar in i stort sett var som helst. I serien finns taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor. Du hittar Tom Dixon Melt och många andra vackra designlampor hos Lampemesteren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *