Transport av värmevaror

10 november 2019
jonas olsson
Transport av värmevaror

Transporter av speciella värmevaror såsom mediciner, insulin, vacciner, blodprodukter, vävnader och organ kräver en specifik temperatur under hela transporten. För att värmetransporter ska kunna utföras professionellt krävs att hela kedjan ska stämma från start till slutdestination. Allt är av yttersta vikt och särskilt då adekvat utbildade chaufförer och specialanpassade fordon. På så vis behåller varorna sin kvalitet vilket i förlängningen sparar samhället onödiga förluster eftersom dessa temperaturkänsliga produkter kan förstöras helt eller även bli farliga för patienten om de transporteras på fel sätt.

 

 

Välj en pålitlig värmetransport

 

Kungsbud är en av de ledande experterna inom värmetransport och erbjuder högkvalitativ service samt anpassade fordon för att hålla alla slags värmevaror säkra i rätt temperatur under hela leveransen. Det är viktigt att välja ett pålitligt företag med flera års erfarenhet Fördelaktigen bör de ha egna förare samt fordon är i toppskick. Vill man bidra till en bättre miljö går det även att hitta företag som kör på miljövänligt bränsle och utbildar sina förare i eco-driving. På så sätt bidrar man till en mer hållbar framtid.  

 

Expertis inom tempererade transporter

 

Förutom rätt fordon så erbjuder Kungsbud personal med hög kompetens och den kunskap som krävs för dina värmetransporter. När du anlitar Kungsbud får du alltid en chaufför med adekvat utbildning samt rätt certifieringar för att kunna hantera varorna under hela leveransen enligt gällande lagar och regler. När det gäller att transportera tempererade varor såväl frysta som varma får temperaturen inte variera ens en halv grad utifrån vad som är rekommenderat för just den specifika varan. Självklart är även transporttiden en viktig faktor för en bra leverans. Precis som chaufförerna får rätt utbildning allt efter att teknologin utvecklas så genomgår alla fordon också regelbundna uppgraderingar och säkerhetskontroller för att garantera att de håller rätt standard på alla tänkbara sätt. Detta garanterar en trygg och säker transport.

Fler nyheter