teamp.se

läs mer här

Använd dig av 3PL för en skräddarsydd logistiklösning

En stor del i en verksamhet som erbjuder produkter är lagerhållning, men det är inte alltid så lätt att hitta en passande lagerlokal som man har råd med. På ett lager krävs det dessutom inventarier, personal och material som kostar utöver själva lokalen. Det finns dock lösningar som gör att man kan anlita en tredje part som sköter logistiken så att man själv kan fokusera på företagets kärnverksamhet istället.

Genom att hyra in sig på ett lagerhotell så kan lagret minska eller växa utan att det innebär att man står med en massa outnyttjad yta som bara kostar pengar, eller att man är tvungen att hitta en större lagerlokal. Det ska inte vara jobbigt att företaget växer och därmed kräver ett större lager.

Hillmers Logistik är ett företag som erbjuder tredjepartslogistik, eller 3PL som det också kallas. De skräddarsyr sina tjänster utefter varje enskild kund, så att företaget får hjälp med precis det som behövs. Hillmers Logistik är flexibla och håller hög kvalitet på det kostnadseffektiva arbete de utför när det kommer till att sköta logistiken. De kan hjälpa till att sköta allt från lagerhållning till transport till slutkunden. Däremellan kan de även sköta packning, pre-pack, omlastning med mera. De vet att varje order och utskick är unikt och säkerställer därmed genom inarbetade rutiner att varje utskick blir rätt. Hillmers Logistik kan dessutom hjälpa till med att leverera korrekta tullhandlingar för att säkerställa att godset utan problem kommer fram till sin destination. 

Med det smarta systemet som Hillmers Logistik använder sig av får de ett meddelande när det är dags att beställa nytt material, vilket gör att man som kund aldrig behöver oroa sig för att stå utan varor. Man kan dessutom enkelt hålla koll på orderhistorik, orderstatus och leveranser. Man hittar Hillmers Logistik strax utanför Stockholm och de levererar till hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *