teamp.se

läs mer här

Bara att le och köra på

Bara att le och köra på

Man tänker aldrig på sina tänder förrän något händer med dem. Eller hur? Man liksom tuggar på ända tills man börjar känna den där molande tandvärken, och då är det bara att svälja det bittra pillret – man måste gå till tandläkaren.

Lite annorlunda är det förstås med tandreglering. Visst kan det kännas smått traumatiskt när det står klart att man behöver stoppa in lite metall i munnen för att tänderna inte ska peta åt alla möjliga håll. Men det är ändå en förhållandevis mild behandling jämfört med att behöva borra i tänderna.

Dessutom går ju tandregleringen, precis som allt annat, framåt. Säkerligen har den utvecklats enormt under de senaste decennierna. De där gamla 80- och 90-talsrullarna där folk gick omkring med enorma ställningar runt huvudet, typ, ja dem kan man glömma. 

Är det så att man ändå är nervös så går det förstås bra att kontakta Le Tandreglering för att kolla läget. Bara att besöka http://www.letandreglering.se/ ger faktiskt ett lugnande intryck.

Det man undrar är förstås om det går att pimpa tandställningen på något sätt. Kan man ha en svart tandställning? Det vore ju faktiskt rätt tufft. Risken är förstås att folk tror att man har käkat jord och sedan inte borstat tänderna efteråt. 

Kanske vore en guldplätterad variant bättre? Å andra sidan är det kanske inte det smartaste att ha i munnen när man är ute och går en sen natt.

Nä men skämt åsido: Är man fundersam över en tandställning så är det bäst att bara snacka med Daniel Smedenholm eller övriga personalen på Le Tandreglering. De har sett och hört det mesta och kan ge ett lugnt bemötande.

Dessutom är det som vanligt bäst att ta tjuren vid hornen tidigt. Visst kan det handla om att man behöver ha tandställningen i något år eller så, men sedan är det ju faktiskt över. Bara att le åt resultatet.