Beställ måttanpassade skjutdörrar till din garderob

31 juli 2021
william eriksson

Garderoben är en speciellt plats i hemmet. Det är mycket mer än galgar och lådor för att snabbt få undan dina kläder. Det är där magin händer när du ska klä dig inför jobbintervjun du väntat på så länge. Det är framför garderobsspegeln du står och ser till att håret sitter på sin plats innan du går på din första dejt, med den som skulle kunna vara ditt livs kärlek. Och det är där du hänger upp klänningen i spänd förväntan inför studenten.

Visst är en garderob mycket mer än en stor trälåda för kläder. Den håller så många historier och drömmar bakom sina dörrar. Det är bara rättvist att ge garderoben den elegans och skönhet som den är värd. Uppgradera den med ett par skjutdörrar i vacker färg. Tillsätt några tjusiga lister. Gör garderoben till din oas.

Hur du kan inreda med skjutbara dörrar

Samtidigt som du ger din garderob en snyggare utsida kan du tänka på vad som är mer praktiskt. Skjutdörrar sparar mycket plats, vilket betyder att garderobsdörrar som öppnas utåt inte längre kommer att slå mot saker du har i ditt rum. Detta händer väldigt ofta om du till exempel bor i en lägenhet. Dessutom ger skjutbara dörrar en viss elegans. Det är stilrent och snyggt. 

Du kan beställa måttanpassade skjutdörrar i det material och den design du vill. Det kan vara två, tre eller fyra dörrar. I glas eller trä. Eller en blandning. Med dekorerad yta eller slät och minimalistisk design. Eller med heltäckande speglar, för att kunna se din outfit från topp till då. 

Speglar på garderobsdörren hjälper också att förstora rummet. Du har mycket att välja på och med den frihet som dagens internet gett oss kan du frossa i dig garderobsdesigner för att hitta just den där modellen som fångar din blick.

Fler nyheter