teamp.se

läs mer här

En sockervaddsmaskin kan hjälpa till att göra barnkalaset eller festen extra lyckad

advertorial

Det kan vara väldigt roligt att anordna ett barnkalas, men det kan också innebära väldigt mycket planering. Ofta kan det vara kul att ha ett tema på kalaset som går som en röd tråd hela vägen från inbjudningskorten till dekorationerna. Det kan också vara roligt att erbjuda sådant som man sällan får hemma, till exempel kan en sockervaddsmaskin bli en riktigt stor hit hos barnen, eftersom det både är spännande att se sockervadden snurras upp på pinnen samtidigt som den är god att gå runt och mumsa på.

En sockervaddsmaskin tillför mycket till ett kalas

Ska man ha ett nöjespark- eller cirkustema på barnkalaset så är en sockervaddsmaskin ett måste. Den bidrar verkligen till att skapa den rätta atmosfären och kan göra kalaset till en oförglömlig tillställning för samtliga deltagare. Det kan såklart finnas användning för en sockervaddsmaskin även då det inte är dags för kalas. Det kan vara både roligt och gott att spinna lite sockervadd en lördagkväll istället för att äta lördagsgodis. Det blir lite extra roligt för barnet om det får smaska på något som han eller hon själv varit med och tillverkat. 

image

Även vuxna kan uppskatta en sockervaddsmaskin

En sockervaddsmaskin kan såklart även användas till fester som arrangeras för vuxna. Många känner nostalgi när de ser sockervadd och det kan därmed vara en rolig sak att ha till vickningen eller under en temafest. Hos DinGadget.se hittar man en sockervaddsmaskin som på bara några minuter kan förvandla en matsked socker till sockervadd. Man kan dessutom smaksätta sockervadden precis så som man önskar, vilket uppmuntrar till kreativitet hos både barn och vuxna.

Enkel att använda och rengöra

En stor fördel är också att den är enkel att rengöra och alla avtagbara delar kan diskas i diskmaskinen. Vilket är guld värt när det är dags att röja undan efter kalaset eller festen. Till sockervaddsmaskinen hos DinGadget.se får man dessutom med tio pinnar att göra sockervadden på samt en vit plastsked till sockret. Maskinen finns i färgerna vit och rosa.