Finn din passion och din röst – kanske tar det dig till scenerna

17 augusti 2021
Mikael Barani

Har du hittat din röst här i livet? Ett sätt som du uttrycker dig själv på där du känner hur det sprudlar i hela din kropp och det känns som om att ditt hjärta nästan ska explodera när du verkligen hamnar i den berömda zonen.
Grattis! Då har du kommit längre än de flesta andra och kan verkligen skatta dig lycklig.
Nu är det bara att du fortsätter kämpa för att din röst ska höras – oavsett om det endast är du själv eller flera andra som får ta del av den.

Din trygghet inspirerar andra

Naturligtvis syftar termen ”röst” inte på just rösten som du frammanar med hjälp av stämbanden. Det handlar om att ditt sätt att vara kreativ och att känna att du lever ut ditt bästa jag. 
Det kan handla om att arbeta som pedagog, spela på ditt elpiano från https://www.danguitar.se/musikinstrument/tangentinstrument/elpiano eller om du bara känner dig fulländad när du sitter och stirrar in i en eld i skogen.

Det fina med att finna sin egen röst är att man allt som oftast också börjar inspirera andra till att göra det. Det verkar liksom på något sätt som om att det är en del av resan.
Säkert har du själv en gång i tiden fått en impuls, av någon eller av något, till att dra igång en aktivitet. För ibland kan det vara så att man själv känner att det finns en glöd inombords men som man inte tror sig kunna tända.
Då kan det räcka att man ser någon som gör något som den personen älskar för att man själv ska våga ta steget.

Det är på detta sätt som vi inspirerar varandra till att våga utforska våra respektive röster. Det är genom våra röster som vi hittar vår kreativa förmåga och på så sätt för världen till en lite varmare plats att leva i.
Så, för att upprepa: har du hittat din röst här i livet?

Fler nyheter