teamp.se

läs mer här

Höstsnyggt och varmt i kläder från Vero Moda

När hösten är på intågande är det dags att börja tänka på att uppdatera garderoben med lite varmare plagg. Välj gärna trendmedvetna plagg i god kvalitet som till exempel Vero Moda kläder. Välkända klädmärken brukar ha bra koll på vad som är modernt och deras kläder är kända för sin långa hållbarhet. Det är kanske just denna kombination som lett till dessa märkens popularitet.

Jackor och kappor

Det kanske mest grundläggande plagget för att skydda sig mot vädrets makter är en varm jacka eller kappa. Det finns supersnygga jackor i fuskpäls som både är otroligt fina och skyddar mot regn och rusk. På så sätt kan man känna lyxen av att vara klädd i päls samtidigt som man vet att inget djur behövt sätta livet till för att man själv ska vara fin.

En klassisk dunjacka är nog något av det varmaste man kan ha på sig. Förr i tiden var dessa jackor lite stora och bylsiga men nuförtiden är designen mer slimmad. Det finns allt från midjekorta jackor till knälånga kappor, något för varje smak.

 

Varmt och gott i ull

Kappor i ull är ett annat alternativ för den som vill vara välklädd och samtidigt slippa frysa. Ull är ett naturmaterial som använts sedan urminnes tider för att hålla människan varm. Ändå, i dagsläget, finns det något snyggare och mer stilrent än en ullkappa? En kappa i 100% ull kan klia något och bör därför inte användas direkt på huden av de som är känsliga för klåda. 

Det finns dock kappor i ullblandningar som är mer skonsamma mot huden. En ullkappa behöver inte nödvändigtvis vara svart eller grå. Det finns kappor i hela färgskalan så det är bara att låta fantasin och kreativiteten flöda när du kombinerar ihop din garderob. Ett hett tips är höstens trendfärg burgundy eller kappor i den orangea färgskalan.