Husmanskost i Stockholm

13 mars 2022
admin

editorial

Att äta ute har inte alltid varit en stor trend för oss i Sverige men är lyckligtvis en trend som är uppåtgående. Att äta gott på en trevlig restaurang är både trevligt och för själ och gom. Det är dock inte alltid så lätt att hitta restauranger med god och vällagad mat. Husmanskosten var länge stort i Sverige men kom lite i skymundan men alla de influenser av utländsk mat som var stort under många år men idag har vi gått back to basic inom många plan, inte minst inom maten. Idag är vällagad husmanskost lite av en lyx och det är inte alla restauranger som klarar av att leva upp till en god portion husmanskost.

Husmanskost Stockholm

Catering i Stockholm 

Restaurang Hubertus är dock en restaurang som serverar husmanskost i Stockholm. Här blir man serverad vällagad mat i en gemytlig miljö. Här serveras både lunch och a la carte med fullt fokus på husmanskost. Restaurangen ligger centralt belägen på Drottninggatan/Holländargatan. Här finns också en stor uteservering i en innerträdgård att slå sig ner på under vår och sommar. Här serveras allt ifrån en rustik pytt i panna till vegetariska rätter för den som önskar. Här finns även catering för den som ska ha bröllop, fest eller kanske ett företagsevent. Här kan man också abonnera hela lokalen vid en svensexa eller möhippa. Att välja en lokal mitt i stan för den här typen av fester och evenemang brukar vara otroligt smidigt då det är bra förbindelser och mycket som finns nära om man vill göra någonting före eller efter middagen eller festen.

 

Vällagad mat

Att hitta en restaurang i en mysig miljö och.med vällagad mat som dessutom ligger mitt i centrum brukar inte vara så lätt så därför är restaurang Hubertus absolut värt ett besök. När man hittar en restaurang av det här slaget blir det lätt ett stammishak som man besöker året om. 

 

Fler nyheter