Låssmed i Göteborg som kan hjälpa till med det mesta

12 oktober 2020
Cecilia Olsson
Låssmed i Göteborg som kan hjälpa till med det mesta

Människors första möte med en låssmed kan vissa gånger vara i en stressad situation där en hemnyckel har försvunnit. Många låssmeder får nämligen i uppdrag att öppna dörrar till utelåsta (och ibland även inlåsta) människor. Förutom det så kan de även hjälpa till med att kopiera nycklar, installera larm samt reparera, serva, byta ut och montera lås. En av alla låsfirmor i Sverige heter Låsproffsen i Göteborg och de kan erbjuda olika tjänster i sin butik samt även ute på fältet. 

Låsjour dygnet runt

De allra flesta låssmeder får som sagt åka ut på uppdrag där uppgiften är att släppa in personer som behöver komma in i sin bostad. Detta kan hända alla tider på dygnet och även alla dagar på året (bara för att det är jul slutar dessvärre inte nycklar försvinna). Därför har Låsproffsen beredskap dygnet runt under årets alla dagar. De har lång erfarenhet av låsjour och erbjuder  snabb service av erfarna experter.

Montering av lås och larminstallation 

Låsproffsen kan även montera nya lås i form av klassiska låscylindrar såväl som nya kodlås med kortläsare och fjärrstyrning. De kan även byta ut befintliga lås som inte fungerar som de ska eller hjälpa till att uppgradera ett gammalt lås till ett modernare och smidigare. För den som har behov av larm så kan de också installera enklare larmsystem för privatbostäder.

Reparation för den som inte vill byta riktigt än

Med tiden slits lås precis som allting annat, vill du inte byta ut låset så kan det ibland gå att reparera det istället. Låsproffsen kan undersöka låset och se om det är så utnött att det behövs bytas ut, om inte så kan de reparera det.

Är du i behov av låssmed Göteborg så ska du inte tveka att höra av dig till Låsproffsen, de strävar alltid efter att snabbt och effektiv hjälpa kunder i behov av låsservice. 

Fler nyheter