Stretchiga jeans kan spara tid i vardagen

14 november 2019
Lily Hansen
Stretchiga jeans kan spara tid i vardagen

Idag är många konstant på språng; kanske har man fler än ett jobb, barn som ska lämnas och hämtas på skolan, ärenden som ska uträttas och mycket mer, och en stor orsak till stress i dagens samhälle är just brist på tid. Det många inte tänker på är hur mycket tid man sparar om man har kläder som är bekväma och som funkar för allt, då detta gör att man slipper springa hem och byta om. Ett bra och användbart tips är att använda byxor med stretch. 

 

Stretch för både män och kvinnor

Stretchjeans har länge varit associerat med kläder för kvinnor och tighta stuprörsjeans, men det blir allt vanligare med stretch i jeans även för män. Det är oftast ingen direkt skillnad utseendemässigt på jeans med stretch och de utan, men den stora fördelen är att stretchjeans erbjuder mer rörelsefrihet, och man slipper kanske knäppa upp byxknappen efter att ha ätit en stor middag eller frossat på en buffet. 

 

 

Hur stretchjeans sparar tid

Stretchiga och bekväma jeans gör att man utan problem kan använda samma byxor på jobbet, när man leker med barnen på lekparken efter skolan och när man går ut med vännerna eller en arbetskollega senare på kvällen. Man kan använda samma kläder utan att bli obekväm, och slipper därmed lägga tid på att åka hem och byta om. Bekväma kläder gör även underverk för humöret och motivationen, och kan indirekt fungera som en prestationshöjare på både arbetsplatsen och i privatlivet.

 

Stretch blir allt vanligare

Det är många modeföretag har hakat på den här trenden, och hos exempelvis 2Trendy så har man nu börjat med en egen kategori för just stretchjeans: https://www.2trendy.se/shop/stretch-jeans-1841c1.html Man slipper därmed klicka här och klicka där för att hitta det man vill ha, och man kan nu alltså vara bekväm och moderiktig på samma gång!

Fler nyheter