Så får ni tillbaka passionen i ert sexliv

26 september 2019
jonas olsson
Så får ni tillbaka passionen i ert sexliv

Alla har varit där. I början av relationen när förälskelsen är på topp så blomstrar passionen och man älskar som kaniner. Allt är nytt och spännande och känslorna och hormonerna åker berg och dalbana i kroppen och allt man vill är att vara nära den andra personen. Sedan kommer vardagen och den eldiga passionen går över till en djupare kärlek. Det kan i sin tur göra att man ser på sin partner som en trogen livskamrat istället för en härlig älskare eller älskarinna, men det går att hitta tillbaka till ett fantastiskt sexliv!

 

 

Introducera något nytt till era erotiska stunder

 

I en vardag av tvätt, handling, och allt annat osexigt som ingår är det lätt att tappa bort sin erotiska sida! Det som kan behövas då förutom kommunikation kring behov, drömmar och önskemål är något nytt! En sexgunga kan vara den perfekta nyheten till era sexuella stunder! Det kan öppna en helt ny värld av möjligheter och nyfikenhet.

Det kan tillföra ny spänning till såväl förspel och samlag då det öppnar för positioner och ställningar ni inte kunnat pröva tidigare!

 

Låt det erotiska vara spännande men samtidigt enkelt

 

Det finns ju en uppsjö av sexleksaker, men som ny kan det vara svårt att välja leksaker som ska föras upp, vibrera och tillfredsställa olika punkter. Det är viktigt att hålla fokus på erotiken utan att krångla till det och då är en sexgunga det bästa alternativet! Gungorna placeras oftast på golvet eller hängas upp i taket. Efter montering kan en eller båda parter sätta sig i gungan för att uppleva härliga och explosiva sexpositioner.

Det finns sexgungor för alla! Man behöver inte vara en erfaren BDSM-utövare eller dylikt, alla personer och par med olika preferenser kan hitta en sexgunga som passar!

Vissa vill  förenkla samlag andra vill leka en kinky dominanslek.

Fler nyheter