Smart låssystem löser problem

24 mars 2020
Lily Hansen
Smart låssystem löser problem

Hur mycket besvär och onödiga bekymmer här i världen har inte orsakats av borttappade eller stulna nycklar? Hur irriterande är det inte med dåliga nyckelkopior som kärvar och krånglar? Iloq är ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem som löser massor av potentiella problem kopplade till lås- och nyckelhantering. Bland annat behöver man inte längre bekymra sig över borttappade nycklar och olovlig kopiering, för nycklar kan nu enkelt spärras och återanvändas. Nycklarna kan också omprogrammeras utan begränsning, vilket möjliggör snabba förändringar när det gäller tillträdet till en eller flera dörrar. Det är också möjligt att se vilka nycklar som använts till de olika låsen.

 

Systemet skapar själv den elektricitet som krävs

Att installera Iloq är inte särskilt krångligt eller tidskrävande. Det passar ihop med i princip alla befintliga låshus, och väl på plats kräver systemet minimalt med underhåll. Iloqs auktoriserade partners tar hand om installation, service och eventuella reparationer på ett tryggt sätt. Ytterligare en fiffig grej är att nycklarna faktiskt är helt oberoende av batterier eller elektricitet. I det ögonblick då nyckeln sätts i låset skapas nämligen den elektricitet som är nödvändig för att systemet ska fungera. Det kanske låter snudd på magiskt, men så är det! Detta gör systemet än mer stabilt och tryggt. Du behöver inte längre oroa dig för att till exempel ett strömavbrott ska sätta portkoden ur spel.

 

 

Återförsäljare och installatör finns i Kumla

Har du fått nog av besvärlig nyckelhantering och tycker att detta moderna koncept låter lockande? Det är lätt att åtgärda! Om du vill har du snart ett hållbart system på plats som ger pålitlig tillgång till de fastigheter du använder varje dag. Den auktoriserade återförsäljaren Pignus erbjuder sina kunder olika typer av säkerhetslösningar, och kan hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att installera Iloq i Kumla. Här kan du läsa mer: https://pignus.nu/iloq/

Fler nyheter